Loading...
Online szoftver fejlesztés 2017-03-03T21:08:00+00:00

Webes alkalmazások fejlesztése

Az internet elterjedésével párhuzamosan egyre több alkalmazás költözik online környezetbe, biztosítva ezzel, hogy a felhasználók tartózkodási helyétől függetlenül, kényelmesen igénybe vehessék a szolgáltatást, miközben nem kell arra gondot fordítaniuk, hogy a szükséges adataik náluk legyenek, hiszen a hálózat segítségével bárhonnan elérhetik azokat. Sok céget akadályoz ebben a megfelelő szakértelem hiánya.

Fejlesztőink célja, hogy minél több és jobb minőségű, hasonló termék készülhessen, hiszen így mind ügyfeleink, mind a felhasználóik rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatnak. Véleményünk szerint a gépek és a hálózatok elsődleges feladata az emberek válláról minél több terhet levenni, így a távoli szolgáltatások fejlesztése mellett a fölöslegesen időrabló és mechanikus feladatok automatizálására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Legyen a fejlesztés célja webáruház, online közösségi portál, fórum vagy akár videómegosztó oldal, a fő célkitűzésünk minden esetben egy olyan termék létrehozása, amellyel egyaránt elégedettek az ügyfeleink és felhasználóink. Ennek elérése érdekében folyamatosan figyeljük a legújabb trendeket és technológiákat, hogy az internet gyorsan változó világában egy friss, fiatalos és lendületes terméket adhassunk ki a kezeink közül.

Termékeink:

Könnyen kezelhetőek

Hálózati felhasználásra optimalizáltak

Kiemelten támogatják a mobil eszközöket

A lehető legkisebb méretűre tömörítettek

Teljesítményre optimalizáltak

Cloud és serverless megoldásaink

A felhő alapú megoldások előretörésével a szoftver alapú szolgáltatást nyújtó cégek számára rengeteg új lehetőség nyílt meg. Ezek segítségével, dinamikusan lehet további erőforrásokat allokálni, az adott terhelés függvényében, miközben elegendő csak a ténylegesen használt erőforrás után fizetni a hardverköltségeket.

A jelenlegi szolgáltatások nagy része számára ezek a lehetőségek jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek, mivel a terhelés eloszlása jellemzően nem egyenletes, így a bérelt szerverekkel szemben, ahol minden percet ki kell fizetni a havidíj keretén belül, elegendő a nagy erőforrás foglalásokat csak csúcsidőkre időzíteni. Ezen szolgáltatásokon túl a legtöbb cloud szolgáltató kényelmes és hatékony megoldást nyújt a biztonsági másolatok készítésére és tárolására.

A serverless technológiák segítségével tovább növelhetjük a tervezett architektúrák hatékonyságát, olyan megoldásokat készíthetünk ügyfeleink számára, amely a szükséges erőforrásokat csak a kiszolgálás idejében és idejére foglalja le, tovább csökkentve a rendszer üzemeltetési költségeit, illetve jelentősen elősegíti a skálázódást.

Termékeink:

  • Valós idejű skálázódás

  • Erőforrás használat hatékony optimalizálása

  • Hatékony, modern megoldások

  • Nagy nemzetközi sávszélesség

Magas rendelkezésre állású, robosztus architektúrák

A legtöbb online szolgáltatás számára kellemetlenséget okoz egy-egy üzemszünet, mivel azalatt nem tudják értékesíteni a terméküket, illetve a felhasználóik bizalma is csökken. Azonban vannak esetek, ahol nem megengedhető minimális kiesés sem, még egy extrém terhelésnövekedés esetén is működnie kell a rendszernek.

Robosztus megoldásaink erre kínálnak megoldást, sokéves tapasztalatunk magas rendelkezésre állású, nagy terheltségű rendszerek fejlesztésében segít az Ön rendszerét olyan módon megtervezni, hogy az a legextrémebb körülmények között is üzemképes maradhasson.

Termékeinket körültekintően, a későbbi bővülést folyamatosan szem előtt tartva készítjük el, így ha a rendszernek bővülés miatt nagyobb terheléssel kell szembenéznie, egyszerűen csak a szolgáltatások számára biztosított hardvererőforrást kell bővíteni, további fejlesztésre nincs szükség.

Termékjellemzőink:

  • Magas rendelkezésre állás

  • Skálázódás

  • Robosztusság

  • Kényelmes bővíthetőség

Kérjen egyedi ajánlatot!

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Tárgy

Üzenet