Mobilalkalmazás fejlesztés 2017-01-24T16:37:16+00:00

Mobilalkalmazások fejlesztése

Személyes igényekre szabott, kreatív, praktikus és elegáns kivitelezésű mobilalkalmazások fejlesztését kínáljuk azoknak, akik már felfedezték a virtuális térben rejlő üzleti lehetőségeket. A mobilalkalmazások elsősorban az online játékok, közösségi portálok terjedésével váltak „világhírűvé”, azonban ma már egyre többen felfedezik, hogy korántsem csak erre hasznosíthatók. Ahogy a mobiltelefonok a mindennapokban, úgy a mobilalkalmazások az üzleti kommunikációban töltenek be egyre fontosabb szerepet.

Egy, a korral haladó tervező, versenytársai előtt járó vállalat vagy vállalkozó számára elengedhetetlen, hogy folyamatosan elérhető legyen, erre pedig legkönnyebben egy jól kezelhető, gyors alkalmazáson keresztül nyílik lehetősége. Az optimális mobilapplikáció ugyanakkor nemcsak megfelelő kommunikációs csatorna, hanem számos új szolgáltatás, tartalom és egyéb online lehetőség is rejlik ezekben, illetve a cég vásárlói, illetve ügyfélkörét is gyarapíthatják, hiszen elérhetik a felhasználók elköteleződését.

Legyen szó Android, iOS vagy Windows Phone mobilalkalmazásról, több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk segítségére már a koncepció kimunkálása során számíthatnak megrendelőink, így biztosak lehetnek benne, hogy a kész produktum a látványos megjelenés, élmény mellett hatékonyan fogja támogatni vállalkozásuk marketing és üzleti céljait is. Átfogó szolgáltatáscsomagot nyújtunk, melyben az alkalmazás felhasználói felületének, funkcióinak megtervezését és kivitelezését rövid határidővel vállaljuk.

Ami igazán számít

Nem csupán egy szerethető, de egyben professzionális kialakítású terméket fog kapni.

Professzionális UX design

Egyedi megjelenés

Az alkalmazás testreszabása a megrendelő igényeinek és a felhasználói élménynek a figyelembe vételével, tapasztalt designerünk bevonásával.

Platformfüggetlen megoldások

Funcionalitás

iOS. Android. Windows. Fejlesztéseink esetében törekszünk arra, hogy alkalmazásaink minden platformon azonos funkcionalitással működjenek.

Tesztfolyamat

Tesztelés

Egy jól működő alkalmazás elkészítésénél elengedhetetlen az átfogó tesztidőszak,
melyet minden esetben biztosítunk.

Full-stack fejlesztések

Front-end és Backend

Kliens- és szerveroldali, komplett fejlesztési folyamat, a szükséges tervezési időszakot követően. Folyamatos ügyfélkapcsolat.

Többnyelvű alkalmazások

Alkalmazás határok nélkül

Alapvető szükséglet minden alkalmazásnál, hogy a felhasználó ne ütközzön nyelvi korlátokba. Megjelenés a nemzetközi piacon.

Termékmenedzsment

A fejlesztés folyamatos

Felhasználói visszajelzések követése, feldolgozása, az észrevételek beépítése a termékbe. Folyamatos termékkövetés.

Megkönnyítjük mindennapjait

Letisztult felhasználói felület

Annak érdekében, hogy a végtermék ne csak gyors és megbízható legyen, grafikusaink és UX designerünk tapasztalatukra és a legújabb iparági standardokra támaszkodva alakítják ki Önnek a lehető legoptimálisabb felhasználói felületet.

  • Használhatósági audit elkészítése
  • Folyamatok, navigációs térképek készítése
  • Felhasználói történetek, forgatókönyvek készítése
  • Interjú, felhasználói szegmentáció, célcsoport megjelölés

  • Hálózattervezés

  • Prototípusok létrehozása

  • Specifikációk elkészítése, tartalomstratégia

  • Grafikai tervek kivitelezése
  • Mérés, analitika

Ízelítő legutóbbi munkáinkból

Hogy ne kelljen sötétben tapogatóznia.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Tárgy

Üzenet